Rosé és Mustra borból készült borlekvár válogatás.
Szavatossága 2027. 12. 31-ig megőrzi.
A borban fenolok és egyéb különféle anyagok találhatóak, melyek az antioxidánsokhoz hasonlóan viselkednek, ezért védik a szervezetünket az érelmeszesedéstől, gátolják a káros LDL koleszterin lerakódását, jelentős a vitamintartalmuk. A borlekvár nagyon sokat megőriz a bor jótékony hatásaiból, s mindezt gyakorlatilag alkoholtartalom nélkül! Ősi Gábor villányi borász a természetes, kézműves borlekvárját úgy készíti el, hogy a borból kifőzi az alkoholt. A főzés során rengeteg víz párolog el a borból, ezért az íze koncentráltabb lesz, a bor fajtájának megfelelő jellegzetességekkel. 230 g lekvár 4 dl borból készül szegfűszeg, fahéj hozzáadásával, persze titkos recept alapján.











