Barion Pixel
Borlekvár rendelés

Borlekvár rendelés online!

A borlekvár rendeléshez válasszon minőségi terméket, kóstolja meg a legfinomabb borból készült lekvárokat! A bor kocsonyás, ízesített formában is kitűnő kísérője lehet egy ünnepi étkezésnek, de a hétköznapok vacsoráit is különlegesebbé lehet tenni egy-két kanálnyi, ínycsiklandó borlekvárral. 

A borlekvár rendeléshez csak azt kell eldöntenie, hogy pontosan milyen borlekvárt szeretne kóstolni. A borból készült finomság a lekvárhoz hasonlóan készül forralással, zselésítéssel, fűszerekkel, gyümölcsökkel kiegészítve nyeri el végleges formáját és ízét. A magyar szőlészetek kiváló minőségű termékei így kerülnek üvegbe zárva az Ön asztalára.

A borlekvár rendelést ajándékozáshoz is ajánljuk, mert eredeti gasztro meglepetés és még az egészségre is pozitív hatást gyakorol. Az alacsonyabb alkohol tartalom a szőlő és a bor kedvező hatásait megőrizve segíti elő az egészség támogatását. A borból készült lekvár nagyszerűen illik például húsokhoz, köret mellé ízes kiegészítő savanyúság, kompót helyett. Rendeljen borlekvárt kedvező áron online, ha a magyar borokat nemcsak kortyolni szereti!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart

Szia, Rosé vagyok!

Válassz mancsot, ajándékokat rejtettem el neked.