Barion Pixel
brandy

Brandy, magyar minőségben!

Brandy az ünnepi asztalra? Miért ne? A nemes borpárlat kiváló minőséget képvisel, hiszen maga is nívós alapanyagokból készült. Az aranyló szín, a karakteres illat és a jellegzetes aromák szinte könnyeket csalnak a szemekbe. Az Angyalok könnye a jeles alkalmak, az emlékezetes események, az ünnepi asztal elmaradhatatlan része, amivel fel lehet tenni a koronát a pillanatra. Bontson egy üveggel!

Az Angyalok könnye brandy a V.S.O.P.: „Very Superior Old Pale” egyik kiemelkedő képviselője, ami a magyar érlelési hőmérsékletnek és a négy éves érlelésnek köszönhetően különleges ízvilággal és 40%-os alkohol tartalommal rendelkezik. A brandy egyenesen tölgy- és eperfadongájú új fahordókból kerül a dekoratív üvegekbe, amiknek egyedi megjelenése összecseng a borpárlat exkluzív é egyedi voltával.

Az Angyalok könnye brandynek szinte kötelező jelleggel ott a helye az Ön italszekrényében is! Rendeljen belőle és koccintson vele a családdal, barátokkal, hogy a piros betűs pillanatok még ünnepibbek legyenek!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart

Szia, Rosé vagyok!

Válassz mancsot, ajándékokat rejtettem el neked.