Barion Pixel
borlekvár

A borlekvár fogyasztásáról

A bor nem csupán az ünnepi alkalmak, a meghitt pillanatok vagy a kellemesen eltöltött szabadidő ízletes alkoholos itala. Sokoldalú felhasználásánál fogva alkalmas desszert jellegű, főételekhez kiválóan párosítható készítmények előállításához is. A bor gyümölcstartalmának köszönhetően lekvárkészítéshez is kiváló alapanyag. A borlekvár előállítása már régóta a magyar lekvárkészítő hagyományok szerves részét képezi. Kiválóan illik húsokhoz, sajtokhoz vagy kétszersültekhez is.

A valódi minőséget képviselő borlekvár csakis minőségi borból készítendő. Hagyományosan a villányi borok azok, amelyeket borlekvár készítésére alkalmasnak tartanak. Nem is véletlenül, hiszen a villányi borokat változatos ízvilága, utánozhatatlan zamata, gyümölcsös aromája kiváló borlekvár alapanyaggá teszi a magyar borlekvárok elkészítéséhez.

A borlekvár színében és ízében is egyedülálló élmény, azok számára is ideális, akik esetleg nem szeretik az alkohol ízét vagy tartanak annak hatásaitól. Ha természetes és minőségi alapanyagokból készült borlekvárt kóstolna, villányi borokból készült termékeinket ne hagyja ki!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart

Szia, Rosé vagyok!

Válassz mancsot, ajándékokat rejtettem el neked.