Barion Pixel
Villányi Portugieser

A villányi borok sikere

villányi borok rendkívül népszerűek, és ezt igazolja az idén megrendezett borkóstoló fesztivál is, melyen pincészetünk is képviselte magát.

Pécsett a negyedik alkalommal rendezték meg a Portugieser du Monde borversenyt, idén 2016. április 1-én. A verseny egyre népszerűbb, sőt, egyre több külföldi pincészet is jelentkezik a megmérettetésre. Az első évben 4 országból 62 bort neveztek, majd 6 országból 72 bort, 2015-ben 8 ország 67 bora nevezett, idén pedig megdőlt a rekord: 9 ország résztvevője összesen 96 bort hozott. Az igazi különlegesség pedig az, hogy a 4 év során először nevezhettek a versenyre Portugieserből készített fehérborokat, rozéborokat és pezsgőket is.

Pincészetünk 2015-ös Villányi Portugiesere a nemzetközi versenyen kiemelkedő eredményt ért el, ezüst éremmel zártuk a megmérettetést, mely a rendkívül nagy számú jelöltet tekintve még nagyobb elismerést jelent számunkra.

Amennyiben Ön is díjnyertes villányi borokat szeretne kóstolni, látogasson el pincészetünkbe, vagy rendeljen bátran webáruházunkból!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart

Szia, Rosé vagyok!

Válassz mancsot, ajándékokat rejtettem el neked.